SON EKLENENLER

Üniversite öğrencilerinden anlamlı etkinlik

Solhan’da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Çınar Eymen’e umut olmak için kermes düzenledi.
07 Mayıs 2024 20:04

Solhanda yaşayan ve 4 yıldır ilik nakli bekleyen Çınar Eymen Çakar için Bingöl Üniversitesi Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda öğretim görevlileri Vildan Burulday ile Ümran Elkuyuncu öncülüğünde "Çınar Eymen'e Umut Ol" adlı kermes düzenlendi.
Oğlu Çınar Eymen’in dört yıldır ilik nakli beklediğini dile getiren baba Ergin Çakar, tedavinin Malatya da devam ettiğini, aile olarak maddi imkanların kendilerini sıktığı için bunun üstesinden gelemediklerini belirtti.
Çakar, “Ümran ve Vildan hocamız aracılığıyla öğrencileriyle beraber başlattıkları kampanyadan dolayı kendilerine, Solhan Kaymakamı, Belediye Başkanına ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde topluma hizmet dersi uygulamaları kapsamında “Çınar Eymen’e Umut Ol” adlı kermesi gerçekleştirdiklerini söyleyen projeden sorumlu Öğretim Görevlilerinden Vildan Burulday “Bu vesileyle Çınay Eymen’in 4 yıldır beklediği ilik nakli tedavisine bizlerde bir nebze katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Bu süreçte bize destek olan, katkılarını sunan, desteklerini esirgemeyen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık.” şeklinde konuştu.
Düzenlenen etkinliğe kamu kurum amirleri, personelleri, aileleriyle gelen vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Kermesin yanı sıra çocuklar için yüz boyama etkinliği, palyaço gösterisi ve çeşitli etkinlikler düzenlenerek Çınar Eymen Çakar arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.
 

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER