SON EKLENENLER

Milli atlet Ağralı, Balkan Maraton Şampiyonası’nda üçüncülük kürsüsüne Filistin bayrağıyla çıktı

12 Bingölspor Kulübü sporcusu milli atlet Yavuz Ağralı, Balkan Maraton Şampiyonası’nda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Ağralı, ödül töreninde Filistin bayrağıyla kürsüye çıkarak anlamlı bir duruş sergiledi.
05 Ekim 2025 19:46

Bugün düzenlenen Balkan Maraton Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve kulübü 12 Bingölspor’u temsilen yarışan milli sporcu Yavuz Ağralı, 42,2 kilometrelik parkuru 2 saat 24 dakika 23 saniyede tamamlayarak Balkan üçüncüsü oldu.

12 Bingölspor Kulübünden yapılan açıklamada, Ağralı’nın azmi, inancı ve bitmek bilmeyen mücadelesiyle bir kez daha örnek bir performans sergilediği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Sporcumuz Yavuz Ağralı, 12 Bingölspor bayrağını Balkanlar’da gururla dalgalandırmıştır.
Bu önemli başarıyla hem şehrimize hem ülkemize büyük bir gurur yaşatan sporcumuzu yürekten tebrik ediyor, emeği geçen teknik ekibimize ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER