SON EKLENENLER

Doğan Koç Üyelerin Güveniyle Yeniden Başkan Seçildi

Bingöl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde başkanlık değişmedi. Yapılan seçim ile birlikte Doğan Koç 5. kez başkanlık görevine seçilerek üyelerin güvenini tazelemiş oldu.
15 Nisan 2025 09:05

Bingöl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin 5. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Doğan Koç, üyelerin tekrar aday göstermesiyle yeniden başkan seçildi. Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, birlik üyeleri, üreticiler ve kurum temsilcileri katılım sağladı.

Başkan Koç'tan Veda Sinyali

Aday olmayacağını duyurmasına rağmen üyelerin ısrarlı talebiyle yeniden göreve gelen Doğan Koç, genel kurulda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Koç, mevcut projeleri tamamlayıp 1,5 yıl içinde üyelerle helalleşmek istediğini belirterek, farklı yöntemlerle devam etmenin doğru olmayacağını ifade etti.

Bingöl, Hayvancılıkta Önemli Bir Konumda

İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır ise Bingöl'ün tarım ve hayvancılık açısından Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olduğunu kaydetti. Bahadır, özellikle Sütaş Entegre Tesisleri'nin kurulması ve yem bitkileri üretimindeki artış sayesinde Bingöl ovasının artık daha yeşil kaldığını söyledi. Ayrıca, Bingöl'ün besi yetiştiriciliği kapsamında desteklenen 13 ilden biri olduğunu ve birçok birlik ile kooperatifin devlet desteklerinden faydalandığını dile getirdi.

Koç, Güven Tazeledi

Bingöl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin kurucu başkanı olan Doğan Koç, bu seçimle birlikte 5. kez başkanlık görevine seçilerek üyelerin güvenini tazelemiş oldu.

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER