SON EKLENENLER

Vali Ekinci, şehit aileleriyle bayramlaştı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, bayram süresince kısıtlamadan muaf tutulan şehit ve gazi aileleri ziyaretlerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
14 Mayıs 2021 11:11

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandeminin gölgesinde gerçekleşecek olan Ramazan Bayramı, sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle uzaktan kutlanıyor.

Yapılan ziyaretler kapsamında ilk olarak, 1998 yılında şehit olan Güvenlik Korucusu Şıhmuz Uymak’ın Kültür Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret eden Val Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, ailenin bayramını kutludı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Ekinci ve eşi, daha sonra,1992 yılında şehit olan Er Şirin Özdemir’in Kültür Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettiler.

Devlet ve millet olarak şehitlerin aziz hatıralarını daima canlı tutacak ve şehitlerin aile fertlerine her türlü maddi ve manevi yardımı yapmaktan geri durmayacaklarını belirten Vali Ekinci, "Şehit aileleri bu ülkeye, kahraman evlatlar yetiştiren en değerli emanetlerimizdir." dedi.

Vali Ekinci'nin ziyaretlerine, İl Müftüsü Ahmet Süzen ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat da hazır bulundu.

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER