SON EKLENENLER

TÜRK TELEKOM SOLHAN’DA SINIFTA KALDI

Solhan’da uzaktan eğitim için evlerine internet bağlatmak isteyen öğrenci ailelerine verilen cevap "Alt yapı yok, port yok." oldu.
25 Kasım 2020 23:35

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ülkemizde de bir çok önlemler alınmış durumda.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan uzak eğitim kararı sonrasında Bingöl’ün Solhan ilçesindeki öğrenci velileri uzaktan eğitime erişimi için evlerine internet çektirmek isterken "alt yapı yok, port yok." cevabıyla karşılaştılar.

Bazı vatandaşlar Ülkemizde altyapı sağlayıcısının sadece Türk Telekom olduğu için keyfi davranıldığını dile getirip “21.Yüzyılda ilçe merkezinde Alt yapı ve port sorunu yaşıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar sonrası çocuklarımızın derslerine devam edebilmesi için evlerimize internet bağlatmak zorunda kaldığımızdan gittiğimiz Türk Telekom bayisinden alt yapının ve port olmadığı cevabını alıyoruz. Günde onlarca insanın başvuruda bulunduğu ve bir sonuç alamayarak aynı cevapla karşılaşması memleketimizin sahipsiz olduğu anlamına mı geliyor? Yetkililerin bir an önce bu işe bir el atıp Türk Telekom ile iletişime geçerek ilçede ki alt yapı ve port sorununu çözmesini bekliyoruz. Lütfen çocuklarımızın geleceği ile oynamayın.” ifadelerini kullandılar.
 

bingolgundem.com
Bu haberin tüm hakları bingolgundem.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Luis garcia
Gerçekten mağduruz. Türk Telekom gibi büyük bir kuruma yakışmıyor. Öğrencilerimiz derse giremiyor başka yerlerde öğrenciler derse girerken biz neden mahrum bırakılıyoruz??? Acilen ALTYAPI VE PORT sorununun çözülmesini bekliyoruz
SON EKLENEN HABERLER