SON EKLENENLER

Sözen, "Bingöllü hemşerilerimizin emrinde olacağım"  

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Bingöl milletvekili adaylığı için AK Parti'den aday adayı oldu.
17 Mart 2023 10:47

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, 14 Mayıs 2023'te yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçiminde Bingöl Milletvekili aday olmak için Bingöl AK İl Başkanlığına aday adayı başvurusunda bulundu. Sözen, başvuru sonrası yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin beka seçimi olduğunu belirterek, her zaman Bingöllülerin emrinde olacağını söyledi.

Sözen, aday adaylığı müracaatını yapmak üzere kalabalık bir grupla bugün AK Parti Bingöl İl Başkanlığına gitti. İl Başkanı Haşim Sağlar ve diğer parti yöneticileri tarafından karşılanan Sözen, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Burada konuşan Sözen, Bingöl'e hizmet etmek için bu yola girdiğini belirterek, Bingöl halkını yönetmeye değil, hizmetkarı olmaya talip olduğunu söyledi.

Sözen, "İsminden de anlaşılacağı gibi, milletvekili aday adayı, yani biz milletin vekili asil olan sizlersiniz. Milletin vekilleri ve siyaset gelip geçici, Bingöl halkı ise kalıcıdır. Bu anlamda Allah bizlere, sizlere hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Ben bu seçimin Türkiye seçimi olduğunu düşünüyorum. Bu seçim herhangi birimizin seçimi değil, bu seçim Cumhurbaşkanımızın seçimi değil, bu seçim AK Parti'nin seçimi değil, bu seçim Türkiye'nin beka seçimidir. Türkiye'nin beka seçimi olduğunu anlamamız için de içten ve dışardan yapılan saldırıların kimler tarafından nasıl yapıldığına dikkatimizi verirsek bir beka meselesi olduğunu hep beraber görürüz. Biz de bu beka meselesinde sayın Cumhurbaşkanımızın,, dünya liderinin yanında bir nefer olmak, bir zerre olmak için bu taşın altına elimizi, başımızı, gövdemizi sokmuş bulunmaktayız." diye konuştu.

AK Parti'ye aday adaylığı için başvuranların birbirilerinin rakibi değil, aynı davaya hizmet eden birer nefer olduklarının altını çizen Sözen, daha önce aday adayı olduğunu ve aday gösterilmediği halde partisinde bir nefer gibi çalıştığını vurguladı.

"Bingöllü hemşerilerimizin emrinde olacağım"

Sözen, aday gösterilmemesine rağmen hiçbir zaman parti değiştirmediğini ifade ederek, şöyle ekonuştu:

"Ben burada açık yüreklilikle kendi adıma şunu ifade edebilirim ki, 2018'de olduğu gibi milletvekilliği adaylığı nasip olmadığı halde ben Cumhurbaşkanımızın emrinde, partimizin emrinde, parti teşkilatımızın emrinde siz değerli Bingöllü hemşerilerimizin yine emrinde olacağım. Dün olduğu gibi bugün de yarın da. Ben hiçbir zaman parti değiştirmedim, hiçbir zaman da değiştirmeyi düşünmüyorum. Benim düşüncem, bugün burada bana destek veren bütün hemşerilerimizin düşüncesi olmalıdır. Biz kızıp, küsüp, Cumhurbaşkanımıza, devletimize, partimize, fatura kesme lüksümüz yoktur. Öyle bir zamanda da değiliz. O yüzden kısmet olmuşsa sizlere hizmet edeceğiz. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki, bu süreçte kim partimize bir oy fazla getirebiliyorsa, kim partimizi daha ileri seviyelere ulaştırabiliyorsa inanıyorum ki başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere genel merkez ve buradaki teşkilatımız bunu görecek ve değerlendirecek. Çünkü gün adam kayırma günü, gün adamcılık yapma günü, gün adam seçme günü değildir. Gün hep beraber güçlü bir şekilde, bir elin beş parmağını yumruk yapmak suretiyle partimize sahip çıkma günüdür.''

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Mehmet
Ziya sözen mi?Şaka yapıyorsunuz.
SON EKLENEN HABERLER