Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü gönüllü gençler ile birlikte Bingöl Solhan karayolu üzerinde bulunan Karan Parkında bulunan çöpler toplanarak çöplüğe götürüldü.
Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan “Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur” diyerek gönüllü gençlerimizle birlikte 17 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliği gerçekleştirdik. Temiz bir çevrede yaşamak herkesin hakkı olduğu gibi çevreyi kirletmemekte bizim elimizde. ” Şeklinde konuştu
Düzenlenen etkinliğe geçen hafta sonu Trabzon da yapılan U20 kategorisi 6 km dağ koşusu Türkiye 3. olarak Tayland’a gitmeye hak kazanan Abdulmecit Açan, 2020 gençler 1500 metre Türkiye 6.sı Sedat Açan, gönüllü gençler, gençlik liderleri ve çöp toplama etkinliğini gören yolcular da etkinliğe katıldı.