SON EKLENENLER

Muhtar Arı’dan Teşekkür

Solhan İlçesi Boğlan mahalle muhtarı Fırat Arı Ramazan ayı boyunca kendilerine desteklerini esirgemeyen hayırseverler vatandaşlara teşekkür etti.
30 Nisan 2022 21:19

Ramazan ayı boyunca mahallesinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek sıkıntılarını giderebilmek adına sorunlarını çözmek için çeşitli girişimlerde bulunan Muhtar Arı yaptığı açıklamada,

“Bu mübarek Ramazan ayında da üzerimize düşeni yaparak mahallemizde bulunan yetim, öksüz, çalışamayan, ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ederek Solhan Belediyemiz, ilçe kaymakamlığımız ile irtibatta olduğumuz gerek ülkemizin diğer illerinde gerekse Avrupa’daki hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle hazırladığımız gıda kolileri, bayramlık ihtiyaçları ve nakit para yardımını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra üniversite öğrencilerimize de nakdi yardımda bulunduk. Bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Muhammed Çetin’e, Belediye başkanımız Abdulhakim Yıldız’a ve taleplerimizi geri çevirmeyen hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.”
 

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER