SON EKLENENLER

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Yangın Tatbikatı Düzenlendi

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2022 Afet Tatbikat Yılı faaliyetleri çerçevesinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
07 Ağustos 2022 09:25

 2022 Afet Tatbikat Yılı faaliyetleri çerçevesinde, Sivil Savunma ve İşyeri Sağlık Güvenlik Birimlerimizin koordinesiyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında, Yangın Tahliye Tatbikatı kurumun sivil savunma birimi personelinin koordinesinde yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünde temel afet bilgilendirme tatbikatını gerçekleştirdiklerini dile getiren İl Müdürü Halil Yücel, "Bugün çok verimli tatbikat gerçekleştirdik. Sivil Savunma ve İşyeri Sağlık Güvenlik Birimlerimizin ekipleriyle birlikle organizeli bir çalışma gerçekleştirildi. Yapılan tatbikatla ilgili açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil Yücel, yangın tatbikatı  işbirliği halinde tüm ekipler tarafından başarılı bir şekilde uygulandı. Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Sivil Savunma Uzmanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen bu tatbikatlardaki amaç, personel ve çalışanlara temel afet bilinci oluşturmak, muhtemel bir yangına, depreme ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak, olası bir yangına en erken ve en az zararla atlatmak doğal afetler konusunda doğru bilgiler ışığında tecrübe aktarımını sağlamak olduğu belirten Yücel, kurumumuzu güvende hissettiren Sivil Savunma ve İşyeri Sağlık Güvenlik Birimimize ve ekiplerimize teşekkür ederim." dedi.

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER