SON EKLENENLER

GENGÖRÜ,  “HALKIN DUASINA, HAKK'IN RIZASINA SIĞINIYORUZ”

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Gengörü, Ak Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa edip AK Parti İl Başkanlığına müracaatını yaptı.
17 Mart 2023 17:31

Adaylık başvurusunun ardından Gengörü,teşkilat ile halk buluşmalarını yapmaya başladı.

 Bingöl Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevine başladığı günden bu ya na, hastanede ve sağlık hizmetlerinin sunulmasında gözle görülür bir şekilde fark yaratan ve bu anlamda Bingöl halkının sevgisini ve güvenini kazanan Gengörü, özellikle pandemi sürecindeki başarılı çalışmaları halktan büyük takdir toplamıştı.

 Gengörü'nün adaylığının, özellikle Genç ve Solhan ilçelerinde halkta büyük heyecan yarattığı ve aday olması halinde her iki ilçede de halktan ciddi anlamda teveccüh göreceği konuşuluyor.

 Halk arasında dürüst, mütevazı ve cana yakın kişiliğiyle bilinen Gengörü'nün, başhekimlik görevi süresince “vatandaş ile yakın iletişim halinde olması, yaşlı, kadın ve dezavantajlı hastalara ilişkin öncelikli hizmet yaklaşımı” halkın teveccühünü kazanmasında önemli ölçüde etkili olduğu biliniyor.

 “HALKIN DUASINA, HAKK'IN RIZASINA SIĞINIYORUZ”

Ziyaretler kapsamında siyasette var olma gayesine açıklık getiren Gengörü, hedeflerinden de özetle bahsediyor.

 Vatandaş odaklı, halkın beklentilerinin karşılandığı, hakkaniyetin elden bırakılmadığı, sorunların tartışılmak yerine çözümün öncelendiği bir siyaset felsefesi ile güçlü ve istikrarlı bir yol izleneceğini anlatan Gengörü: “Halk, siyaset kurumuna güven duyacak ve klasik bir siyaset anlayışının ötesinde gelişime odaklanacak ve bu sürecin bir parçası olacak. Seçtiği milletvekiline verdiği yetkinin layıkıyla yerine getirilmesini istemek her bireyin sorumluluğudur, hiçbir siyasetçi de bu sorumluluk karşısında aksi bir tutum gösteremez. Hizmetkar olmak gibi bir gaye varsa, bunun gerekliliği de yerine getirilmeli. Üstenci, ayrıştırıcı, ötekileştirici bir dili kesinlikle reddediyor, kucaklayıcı ve toparlayıcı bir anlayışı hâkim kılma mücadelesinde olacağımızı beyan ediyoruz. Gönüllerde olmadıktan sonra sahip olunan hiçbir makamın kıymeti yoktur. Biz, halkın duasına, Hakk'ın rızasına sığınıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum”

 UZM. DR. RAMAZAN GENGÖRÜ KİMDİR?

1985 yılı Bingöl doğumlu. İlköğrenimini Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO), ortaöğrenimini Ankara Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Bingöl Toplum Sağlığı Merkezi'nde Pratisyen Hekim olarak mesleğe başladı. Verem Savaş Dispanseri- Tüberküloz İl Koordinatörlüğü ve Aile Hekimliği görevlerinde bulundu.

 Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi ve Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yaptı. 17.07.2020 tarihinde Bingöl Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atandı.

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER