SON EKLENENLER

Genç Belediyesinden İşçilere Yüzde 60 Zam

Genç Belediyesi, şirket bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesinde yüzde 60 oranında zam yaptı. Başkan Dirik; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.      
22 Mart 2023 10:50

 Genç Belediyesi ile Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü.

Belediyedeki 62 şirket personelini ilgilendiren ve 2023-2024 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik,  Hizmet İş Sendikası Bingöl Şube Başkanı Abdulmecit Akdemir ve Genç Belediyesi temsilcisi İbrahim Bilgin tarafından imza altına alındı.

Yeni imzalanan toplu sözleşmeye göre, şirket bünyesinde çalışan işçilere yüzde 60 zam yapıldı.

BAŞKAN DİRİK "İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen imza töreninin ardından açıklamada bulunan Başkan Dirik, “Verdiğimiz ücretin karşılığını kadim şehrimize hizmet ve vatandaş memnuniyeti olarak alıyoruz. Toplu iş sözleşmesinin tüm işçi kardeşlerimiz için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Her kademedeki iş arkadaşlarımızla şehrimize ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye, üretmeye ve yeni yeni projelerle şehrimizin yarınlarını inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

BİLGİN: "İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ ADINA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Toplu iş sözleşmesinin görüşmelerinin çok verimli geçtiğini vurgulayan Hizmet İş Sendikası Genç Temsilcisi İbrahim Bilgin, “Belediye yönetimimiz ve işçi kardeşlerimizle yaptığımız istişare neticesinde uzlaşma sağladık. Çalışan arkadaşlarımıza yüzde 60 oranında artış sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemizin sendikamıza, belediyemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

GENÇ HAVADİS

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER