SON EKLENENLER

Eski Bakan Suat Kılıç Vali Ekinci’yi Ziyaret etti

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’de bulunan Gençlik ve Spor eski Bakanlarından Suat Kılıç Vali Kadir Ekinciyi makamında ziyaret etti.
18 Ocak 2021 22:25

Vali Ekinci, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç’ı Bingöl’de ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Programları kapsamında ilimizde bulunan Gençlik ve Spor eski Bakanımızı ağırlamanın memnuniyetini yaşıyoruz. Sayın Bakanım, şahsım ve Bingöllü hemşehrilerim adına ilimize hoş geldiniz diyorum’ dedi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Kılıç da ‘Bingöl’de bulunmaktan ve Bingöllülerin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti’ ifade etti.

Vali Ekinci’nin makamında ağırladığı Bakan Kılıç, şeref defterini imzalamasının ardından gerçekleşecek etkinliklere katılmak üzere Valilik makamından ayrıldı.

Bakan Kılıç’a Bingöl Valiliği ziyaretinde AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Gn. Bşk. Yrd. Hamza Dağ, AK Parti Bingöl Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Bşk. Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl eski Milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar eşlik etti.
 

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER