SON EKLENENLER

Bingöl’de Filyasyon Ekipleri Kar Kış Demeden Görevlerinin Başında

Korona virüs salgınıyla mücadelede önemli rol üstlenen filyasyon ekipleri, Bingöl’de olumsuz hava şartlarına rağmen vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
17 Ocak 2021 21:42

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan dünyada ve Türkiye’yi etkisi altına alan milyonlarca insanın hayatını kaybettiği Covid-19 pandemisinde hem vaka takibi hem de hastaların evde takibi için kurulan filyasyon ekipleri vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
Türkiye geneli alınan tedbirler kapsamında vatandaşlar hafta sonlarını evlerinde geçirirken Bingöl’ün zorlu hava şartlarına rağmen kar, yağmur, çamur demeden Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri görevlerini layığıyla icra edip hasta vatandaşlara ulaşmak için yollardaydı.
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sıklıkla sosyal medya hesaplarından “Kış aylarında kapalı ortamlarda daha fazla vakit geçiriyoruz. Şimdi daha dikkatli olmalı, maske-mesafe-temizlik kurallarını uygulamaya devam etmeliyiz. Kapalı ortamları sık sık havalandırmalıyız. Koronavirüs’e karşı alınacak önlemler hem bizi hem de sevdiklerimizi korur. İklim şartları sizlere ulaşmamıza engel değil. Koşullar ne olursa olsun sizler için yollardayız. Zorlu hava şartlarına rağmen hastalara ulaşmak için tüm çalışanlarımız gibi Acil 112 ekiplerimiz de canla başla görevlerini yürütmektedirler” gibi paylaşımlar yapılarak vatandaşlara uyarılarda bulunuluyor.
 

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER