SON EKLENENLER

BinBee-Arı ve Doğal Ürünler Dergisi’nin 2’nci Sayısı Yayınlandı

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi (PİKOM) tarafından faaliyetlerini sürdüren Bingöl Üniversitesi aynı zamanda bu alandaki akademik çalışmaları topluma, ilgili bilim insanlarına aktarmak ve duyurmak için ‘BinBee-Arı ve Doğal Ürünler Dergisi’ni çıkarıyor. Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki defa elektronik ortamda yayınlanıyor. İlk sayısı 2021 yılında çıkan ‘BinBee-Arı ve Doğal Ürünler Dergisi’nin 2’nci sayısı Haziran 2022'de yayınlandı.
10 Eylül 2022 11:46

BinBee-Arı ve Doğal Ürünler Dergisi; orijinal araştırmaları, bilimsel çalışmaları, olgu sunumları, editöryal yorumları, editöre mektup ve derlemeleri yayınlayan uluslararası hakemli bir dergi olarak elektronik ortamda yayınlanıyor.

BinBee-Arı ve Doğal Ürünler Dergisi’nin 2’nci sayısında; “Arıcılık Mevsiminde Türkiye’nin Sıcak ve Ilıman Bölgelerinde İtalyan Bal Arılarının (Apismellifera ligustica) Sperma Özellikleri Üzerine Mevsim ve Coğrafik Bölgenin Etkisi”, “Genelleştirilmiş Ters Matrislerle Varyans Analizi Hesaplamaları: Bal Üretim Verilerine Bir Uygulaması”, “Arıcılık Faaliyetinin Günlük Hayattaki Problemlerden Uzaklaşmaya ve İyi Oluşa Katkısı”, “Arıcılıkla İlgili Ekonomik Verilerin Finansal Analizi”, “Balın Bazı Biyoaktif Özellikleri” başlıklarında toplam 5 bilimsel makale yer alıyor.

Dergi Editörü Dr. Öğr. Üyesi Harun Kaya Kesik, derginin yayınlanmasında emeği geçen başta Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak’a, yazarlara, yazıları titizlikle değerlendiren hakemlere, yayın kuruluna, danışma kuruluna, alan editörlerine, dizgi ve baskıda emeği geçen PİKOM ekibine, editörler kuruluna adına teşekkür ettiklerini söyledi.
 

BİNGÖL GÜNDEM

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER