SON EKLENENLER

Bayramdan sonra gram altın ne olacak?

Gram altın Kurban bayramı tatili öncesinde haftaya 500 TL'nin altında başladı. Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Fırtınaya hazır olun" diyerek uyardı.
19 Temmuz 2021 09:52

Küresel altın fiyatları, geçen hafta 1.830 doların üstünü gördükten sonra bu hafta enflasyonun yükseleceğine dair endişelerden dolayı 1.814 dolardan başladı.  

ONS ALTIN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR 

Son 5 haftayı kazançla kapatan ons altın, Haziran'daki kötü performansının ardından Temmuz ayındaki yükselişini sürdürüyor. 15 Temmuz'da 1.834 dolara tırmanan ve 1 ayın zirvesini gören ons altın, bu haftaya 1.813 dolar civarında başladı.

GRAM ALTIN DÜŞÜŞLE BAŞLADI

Gram altın ise Kurban bayramı bayram tatili öncesinde dolar/TL'de yaşanan düşüşle birlikte 500 TL'nin altına geriledi. Güne 497 seviyesinde başlayan gram altın şu anda 496 TL'den işlem görüyor.

İSLAM MEMİŞ UYARDI! FIRTINAYA HAZIR OLUN

Altın için kritik uyarı Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

Tatil dönüşünde "Fırtınaya hazır olun" diyen Memiş, ABD'de yaşanan 13 yılın zirvesindeki enflasyona, delta varyantına, toplumsal olaylar ve doğal afetlere dikkat çekti.

Küresel sorunların piyasalarda etkili olacağını dile getiren Memiş, "İşte bu soruların cevabını net görebilen yatırımcı, sözlü tuzaklara gelmeden tedbirini şimdiden alır, yazı güz, güzü yaz gibi geçirir. Ben derim ki “Hazır tatildeyken rehavete kapılmayın, bu sessizlik fırtına öncesi sessizliğidir. Tedbir alın, bu sürecin şakası olmaz” dedi.

MİLLİ GAZETE

BİNGÖL GÜNDEM SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER